Despre noi

Cristi Turculet - videograf

Filmarea nunţii tale este unul dintre cele mai importante aspecte în pregătirea fericitului eveniment. Este nunta ta, este vorba despre tine şi despre cele mai importante persoane din viaţa ta. Tu şi alesul sau aleasa ta, alături de invitaţii voştri, sunteţi actorii principali din filmul nunţii voastre.

Clipurile vizionate pe site-ul nostru pot constitui primul criteriu de selecţie. Aici vei observa calitatea video şi simţul artistic al videografului. La o întâlnire faţă în faţă, te sfătuim să te asiguri că el este cel care a filmat şi prelucrat clipul care ţi-a plăcut. De aceea este important să programaţi o întâlnire chiar cu videograful.

Ne punem în slujba ta experienţa de televiziune de peste 20 ani în domeniul audio/video/foto (unde am filmat şi editat emisiuni de divertisment şi folclor, videoclipuri muzicale sau filme documentare) şi pasiunea pentru sunet şi imagine.

Te invităm să observi în clipurile noastre zâmbete, reală bucurie, situaţii comice, elemente filmate şi editate îngrijit şi elegant.

 

Pentru noi este important zâmbetul tău şi fericirea de a retrăi peste timp emoţia acelor momente.

Suntem deschişi la propunerile tale şi încercăm să le punem în practică cu profesionalism şi răbdare.

Colaborăm direct şi discret cu tine pe întreaga desfăşurare a evenimentului, dar şi la postprocesarea materialului.

Suntem de părere că oamenii bine informaţi fac întotdeauna cele mai bune alegeri când vine vorba de filmări nunţi.

Noi dispunem de cele mai puternice resurse din categoria filmare nuntă pentru a crea o imagine competitivă şi pentru a oferi oamenilor rezultate calitative.

Cu sinceritate,
Cristi Turculeţ
Producător video - Administrator
CRISCAMVIDEO